Assistanse og gode råd utenfra er fornuftig

Be om assistanse og råd utenfra, det er svært fornuftig med innspill fra noen som ser ditt sentrum med nye øyne og har jobbet med slike prosesser sammen med partene næring, gårdeiere og kommunen over mange år. Det å forstå rollene fremover til hver av partene både innen privat og offentlig sektor og komme opp med forslag til gode kompromisser på By og Næringsutvikling, er noe en må ha holdt på med endel år for å finne løsningene og se mulighetene sammen med partene. Samtidig er det slik nå at alt endres både for næringsdrift, sentrum som arena og folks adferd og det som var sannheter overfor et marked tidligere blir det ikke lengre. Det meste handler om endringsvillighet og synlighet på digitale plattformer og enten så er du/dere der, eller så blir du borte. Det som er poenget da er at noen i sentrum kan være dyktige og ser fremtiden for seg og sitt, men det er et felles sentrum på synlighet, innovasjon og vitalisering som avgjør suksess eller ikke. Det gjelder både næringsdrivende, gårdeiere og kommunen som tilrettelegger for sentrums utvikling på mange områder.

Det betyr at Norsk Sentrumsfordel tar på seg korte og lengre oppdrag for å være innspiller og rådgiver for partene i Norske sentrum som ser at her trenger de alle gode rådene de kan få og er motiverte for å tenke samhandling og fremdrift for sentrum. Også innspill på sentrumsseminar eller konferanser kan være aktuelle arenaer for gode innspill.

Hvis det etter første besøk gir mening til å videre avtale rådgivning i ditt sentrum, så tar vi det derifra med eventuelle avtaler om det.

Nærmere avtale kan gjøres til Lars Iver, helst på larsil@online.no

eller tlf. 91190620. Bare ring så tar vi en prat.

Klikk deg inn på menyen i høyre hjørne og les artikler som legges inn fortløpende.

Her ligger en PR film som jeg laget av Porsgrunn sentrum og forteller om en by som vitaliseres og fornyes. Vil du ha innspill til ditt sentrum, så tar du kontakt. Lars Iver.   larsil@online.no @Sentrumsfordel 911 90 620 Ring meg gjerne eller skriv noen ord på en email, så ta vi det derifra.