Norske Sentrum Blomstrer. Uhøytidlig konkurranse om beste Blomsterby. (artikkel)

 

 

 

Invitasjon til å delta i en uhøytidelig konkurranse om beste Blomstrende sentrum 2019.

Svært mange sentrum har veldig bra med blomster og dekor i sitt sentrum på sommeren og parkavdelingen i kommunen og private gårdeiere og næring vektlegger i stor grad å pynte opp i byen med blomster og dekor i alle varianter og farger. Det er fantastisk bra.

Det er noe som både kunder, gjester, turister, egne innbyggere og brukere generelt i sentrum setter veldig stor pris på skjer og gir uttrykk for at de gjerne bruker sentrum også fordi det pyntes så fint der. Bli med og lag meget god PR for ditt blomstrende sentrum.

Det var for noen år side en uhøytidelig konkurranse som het Det Blomstrende Norge og jeg har besøkt svært mange byer opp gjennom mange år som jury og for å se på det som var laget til av fin dekor og snakke med folka og partene i byen. Veldig mye bra var gjort av tiltak og dette var noe som alle partene var enige om skulle prioriteres, rett og slett fordi det var veldig virkningsfullt og vakkert. Kjempe PR i media om tiltaket var noe byene fikk gratis og mange meldte tilbake om stor suksess for tiltaket.

Nå inviteres det til nye runder med Norske Sentrum Blomstrer og i takt med en digitale verden det har blitt, vil det skje på nettet ved å sende inn 5 bilder og en jury vil da bedømme dette ved å gi 1-2-3 plass henholdsvis for stor- mellomstor og lite sentrum.  Tidsperioden er fra mai til og med august og premien er heder og ære og svært fornøyde folk i ditt sentrum. Det koster ingenting og er bare ment som PR generelt for sentrum i Norge og en stor fordel å ta med videre for å markedsføre byens sentrum. Konkurransen og bildene sendes selvfølgelig til media både lokalt og riks.

Påmelding fra de som har felles ansvar for dekor i sentrum sendes til Lars Iver  larsil@online.no i løpet av sommeren eller når du har fått bildene klare  Bilder må  sendes til larsil@online.no. før 30 august. Hiv deg på og bli med, du skal allikevel ta noen fine bilder av blomstene i sentrum i løpet av sommeren.

NSF/Lars Iver.