Det blir kaldere og strømprisene øker. Har du sikret deg strøm med proff forvaltning?

Fjordkraft logo 50%Norsk Sntrumsfordel

ALLE GÅRDEIERE,NÆRINGDRIVENDE OG DE SOM JOBBER I ALLE NORSKE SENTRUM. HER ER ET SPESIALTILBUD PÅ STRØM.

Fjordkraft – spar på strøm

AJOURFØRT PÅ PRIS OG PROGNOSER PR.04.09.2020

Det blir ikke vinteren med en gang,men du må bare være ute i god tid og sikre deg strømleveranser som mange andre i hele Norge har gjort nå i over 20 år og sier de ikke vil bytte med noen andre ordninger, fordi de har spart på utgiftene på sine strømleveranser med å være tilkyttet NSF Kraftfond.  Våre proffe forvaltere både kjøper og selger når prisene er riktige og gevinsten ser du på din faktura som tjent på finansiell handel. Du er kunde direkte i Fjordkraft og det er Fjordkrafts forvaltere Statkraft som kjøper inn til Fjordkraft alt de trenger med forvaltning og vi ligger i samme innkjøpspoolen.  Vår målsetting er Spotpris eller lavere og våre forvaltere konkurrerer mot spotprisene hver dag og time hele året.

Det er som før alle næringsdrivende og gårdeiere i alle norske sentrum som nyter godt av spesialtilbudet og vi har lagt på at alle som jobber i alle norske sentrum får samme betingelser med sine private hus og hytter. Det ligger da innmeldingsblokker på  https://norsk-sentrumsfordel.no/fjordkraft-spar-pa-strom/   og det tar tre minutter å legge inn noen informasjoner på registrering av din adresse og målernummer. Trykke deretter send og Fjordkraft ordner resten.

Kontraktene for månder og terminer fremover øker og det skyldes at været er tørt og prognosene fremover sier at det vil komme litt regn nå noen dager og fra midten av september blir det tørt igjen ut måneden. Samtidig minsker kraftbalansen som nå har en prognose i dag 04.09 på under pluss 10 twh og var i sommer oppe i over 40 twh. Nivået på kraftbalansen måles på nivået med vannmagasinene, rest av snø i fjellet omgjort til vann og status på grunnvannet.  Det betyr at produsentene får etterhvert kontroll på markedet.

Vi er nå inn i en periode hvor det er mye vann i magasinene og vi har en fordel av det her i Norge inntil videre. Men la deg ikke lure til å tro at det varer utover hele høsten og vinteren. Det tappes fort ned og blir det mye eksport og mindre nedbør enn normalt fremover så er vi snart i pluss minus 0. Fyllingsgraden på samlet vannmagsiner er nå oppe i 91.4 % og det er veldig få år med så mye vann.  Prisene har økt noe og systemprisen på børsen ble satt til 17 øre kw/t,ekskl mva, avgifter og nettleie og for flere av områdene ligger prisen pr.04.09 på mellom 14 og 17 øre . Da hopper det oppover og med tørre værvarsel ut september som SMHI har prognose på i dag, øker disse prisene oppover. Hvis du ser til DK og Sverige så har de allerede en helt annen virkelighet og spot prisene der er nå satt til mellom 28 og 32 øre kw/t netto. Det betyr at vi beveger oss oppover skalaen fort avhengig av om det fortsetter med det tørre været og lavere temperaturer som nå er meldt fremover.

Kullprisene øker og medvirker til øket pris på strøm, men olje, gass og co2 ligger stille.

Forbruket i Norge er økende og er i dag 04.09.2020 notert til 13,698 mw/h og strømeksporten ut av landet på kablene kjøres for fullt og er i dag 3,440 mw/h

Nå ligger vi inne på Nasdaq børsen som stort sett bare store aktører kan handle på, men på Nordpool er prisene på kvartalene fremover notert i dag til Q4/2020 26 øre og Q1/2021 med 30 øre, ekskl mva, avgifter og nettleie. Det er jo vinterperioden som betyr noe for forbruker, fordi det er der strømmåleren «går varm» Forbruket på sommeren og når det er varmt betyr lite fordi da kan du spare minimalt ved å skifte leverandør som vil gi deg «gratis strøm» og plusser på godt og vel etter at gratis perioden er over.

Trå til med en gang og få det gjort

Fjordkraft – spar på strøm

www.norsk-sentrumsfordel.no

Porsgrunn 04.09.2020

Lars Iver.

 

logo hvit bakgrunn