Fri ekstra Korona Parkering nå er avgjørende for en Julehandel i sentrum eller bare netthandel

Fri ekstra Korona Parkering må opp nå umiddelbart. Vi er der nå med nye restriksjoner fra Regjeringen og helsemyndigheter på minst mulig kontakt med andre folk for å slå ned smitten fremover. Det er fornuftige smitte tiltak, men rammer samtidig næringslivet stort i sentrum, fordi da vil det bli Netthandel som er løsningen for de fleste. Raske tiltak nå for å kunne bruke sin egen bil direkte dit de skal uten plunder og heft og gjerne helt fritt ut dette året kan være det som redder Jula for næringslivet i sentrum.

Regjeringen har i dag i sin pressekonferanse sagt at nå er det alvor og at smitten av Korona dessverre sprer seg mye i samfunnet. De har kommet med ekstra tiltak i forrige uke og vil i løpet av denne uken komme opp med ytterligere tiltak som i stor grad går på å ha minst mulig kontakt til andre personer. I en slik situasjon er det et suverent tiltak nå fremover i november og desember med julehandel som kommunene og private grunneiere kan bidra til i stor grad, nemlig at flest mulig setter seg i sin egen bil hjemme og kjører direkte til det stedet de skal handle og finner en ledig plass der umiddelbart, får gjort sine ærender og setter seg i bilen og kjører hjem.

Det er ikke vanskelig å peke på den store fordelen for å redusere smitte og reduksjon av antall folk de har kontakt med. En slik ordning vil samtidig ivareta de som driver næring i sentrum i Norge. Det er med stor sannsynlighet i sentrum og i gatene og plassene i sentrum som kan gi det beste tilbudet i så måte.

Dropp enhver betalt parkering i hele byen og Tre noen plastsekker over parkering forbudt skiltene eller redusert på tid umiddelbart og be parkeringsvaktene om å henvise til mulighetene i sentrum ut dette året. Alternativet er dessverre dramatisk dårlig for næringslivet fordi at alt stopper opp og folk kjøper det meste på nettet. www.norsk-sentrumsfordel.no