Amazon

Introduksjon og målsettinger med nettsidene

Epokeskiftet i Byutvikling og Næringsutvikling krever nye innspill og nye metoder for å ikke bare beholde, men heve Norske sentrum oppover i Attraktivitet og Omdømme. Konkurransen blir mye tøffere folkens.

Spar penger på strøm

Forvaltningsavtale på strøm er en av vinnerne i prismarkedet med gunstige innkjøp på strøm med spotpris eller bedre via NSF Kraftfond.

Byguide, Sentrumsgavekort og Sentrumsregnskap

Tips som legges inn her for å gjøre sentrumsforeninger og selskap bedre rustet til å drive sine sentrum på beste måte med suksess overfor kunder og gjester

Assistanse og gode råd utenfra er fornuftig

Be om assistanse og råd utenfra, det er svært fornuftig med innspill fra noen som ser ditt sentrum med nye øyne og har jobbet med slike prosesser sammen med partene næring, gårdeiere og kommunen over mange år.

Netthandel felles for ditt og alle Norske sentrum som sterkt verktøy

Varehandel er inne i noe som varehandelsorganisasjonen i Norge kaller for Akokalypse og sier det er ikke noen valg, de som ikke forstår eller vil ta i bruk nye digitale plattformer er borte om få år.

Samhandling er et must av aktørene i sentrum fremover

Det skjer dramatiske endringer fremover for alle former for næringsvirksomhet og også byene vil endre seg stort i innhold. Det betyr noen store utfordringer og en vilje til endringer og innstillinger.

Økonomiske fordeler for sentrumsnæringen

En krone spart er like god som en krone tjent.

Følg med for gode tilbud. Legges inn fortløpende.