Byguide og Sentrumsregnskap

Byguide og Sentrumsregnskap er blant annet tips som legges inn her for å gjøre sentrumsforeninger og selskap bedre rustet til å drive sine sentrum på beste måte med suksess overfor kunder og gjester. Det hentes tips fra hele landet på elementer som er laget og brukes i dag med suksess flere steder.

Hvis noen sentrumsaktører har gode forslag på elementer som med fordel kan brukes i alle Norske sentrum, tar vi gjerne i mot og formidler videre. Vår leverandør MediaSparx Porsgrunn kan også ta på seg å lage og formidle ferdige moduler på Byguide og Felles Netthandel i ditt sentrum, ferdig til å fylle inn fra respektive sentrumsaktører og har du ikke nettsider eller ønsker å få nye kan de hjelpe deg også med det.

 

Økonomiske fordeler for sentrumsnæringen på drift skal legges inn her fortløpende.

Det finnes mange som kan komme opp med gode tilbud på varer og tjenester som næringen bruker hele tiden i sin drift og målsettingen er her: En krone spart er like god som en krone tjent. Det jobbes med området og legges inn forslag her fortløpende. Hvis noen har slike driftsfordeler de ønsker å dele med hele Norges nærings drivende, så mottas gjerne forslag og pristilbud.