Norsk Sentrumsfordel lansering er basert helt på egen innsats.

Når jeg nå satser på at veldig mange ønsker å få hjelp i sine sentrum til å se mulighetene fremover for sine sentrum og ikke grave seg ned i problemene, samt at jeg leverer diverse fordeler til hyggelig pris både til bedrift og private, så er det i stor grad basert på egen innsats og tro på at dette skal jeg få til. Som bildet her sier så starter jeg med de verktøyene jeg har for handen her og nå. Og bare så dere forstår poenget, jeg er alene om hele jobben.

Når en starter slik som jeg gjør nå med lansering av eget firma, så skal det skje med svært liten bruk av økonomiske midler og det er jo noe som mange nye etablerere ser umiddelbart når de setter i gang. Det er ikke rom hverken for reklamebyrå eller avanserte analyseselskap som legger flotte og progressive planer og med det legger lista veldig mye høyere enn det som er realistisk i en oppstartsperiode.  Ikke at det noen feil med hverken reklamebyrå eller analyseselskap, men når en jobber etter at Det enkle er ofte det beste,passer det ikke inn nå. Skulle gjerne hatt bedre design og bedre lay out på sidene, men det får komme senere. Hvis alt skulle vært på plass før jeg startet, så hadde det ikke blitt noen start i det hele tatt. Just Do it.

Nå er nok jeg også litt sta og vil gjøre ting på min måte, men det gir også at jeg må være på hugget hele tiden og ha kontroll på alt som skjer. Det opplever jeg som positivt. Jeg har kanskje en fordel av å ha jobbet sammen med veldig mange dyktige og svært hyggelige foretak av alle slag i mange år og har fra tid til annen snappet opp noen tips som fungerer fra disse.

Det betyr at mye av det som legges ut på nettsider og sosiale media er «hjemmesnekra» og jeg skriver slik jeg snakker. Sånn er det og vil bli fremover. da blir det både noen stavefeil og setninger som burde vært sagt på en annen måte, men hovedinnholdet og budskapet er på plass og ønsket om å kunne bety en positiv forskjell for mange Norske sentrum, for næringsdrivende, gårdeiere og kommuner på vei oppover,er avgjort tilstede.

Jeg trenger hjelp til å komme videre på synlighet nå i oppstartfasen og takker hjertelig hvis du vil dele videre på dine sider og gjerne klikke liker på fb sidene Norsk Sentrumsfordel og instagram og det som legges inn der. Hvis du vil komme med noen hyggelige kommentarer eller gi positive innspill og gode råd så er jeg veldig takknemlig for det.

Mvh Lars Iver/Norsk Sentrumsfordel.