Romjulssalg på strøm på strømbørsen nå. Kollaps i prisene i dag.

https://norsk-sentrumsfordel.no/fjordkraft-spar-pa-strom/

En av de siste handelsdagene på strømbørsen ga i dag tidenes kollaps i prisene både på spot og terminer fremover vinteren.. Det er milde og våte værvarslene langt inn i januar som sammen med øket temperatur, med levert øket nedbør og øket vind, som gir en ny fantastisk mulighet for at strømmen levert til ditt foretak eller bolig kan bli vesentlig lavere i år enn i fjor. Et Romjulssalg du kan være med på som har tilknytning til alle Norske sentrum.

Januar kontrakten falt i dag 3.5 øre pr kwt eller 8,5 % til 36.7 øre ekskl. mva,elavgift og nettleie. For kvartal 1/2020 ble det notert 37.7 øre  tilsvarende, som er laveste nivå siden august 2018. Spotpisen før lørdagen ble satt til 34.8 øre, men det skyldes da at at det lørdag og mindre etterspørsel enn på ukedagene.

Hydrologisk balanse forbederer seg markert hvis prognosene nå slår til og i et 14 dgr. perspektiv vil den gå fra ca 4 Twh som dagens underskudd til et tilsvarende overskudd.  I et 4 ukers perspektiv vil med disse prognosene kunne gi 5 Twh som overskudd på balansen. Det er veldig bra.

Når du legger til at det også kommer mye vind også i Europa og at derved prisene faller også der, så er bildet satt for et scenario som er meget spennende og kan være fantastisk hyggelig for forbruker fremover vinteren. Vi ser umiddelbart om trenden fortsetter ved åpningen på børsen på mandag og våre proffe forvaltere ivaretar strømfondets medlemmers interesser i forhold til sparte strømutgifter på helårsbasis .

Som før er det næringslivet med alle foretak, butikker og gårdeiere i alle Norske sentrum , som sammen med alle som jobber der med sine private hus og hytter som kan melde seg inn til fondet og det gjør du ved å klikke på:

Fjordkraft – spar på strøm

Noen få opplysninger legges inn på blokker for bedrift og privat  medmålermummer, org,nr eller navn og adresser og trykk send så ordner Fjordkraft resten. Gjør det med en gang og bli med næringslivet i Alle Norske sentrum på å skaffe seg svært gode Fordeler.

 

www.norsk-sentrumfordel.no

Porsgrunn 27.12.2019

Lars Iver.

Norsk-Sentrums Fordel Prisnedgangen på strømbørsen fortsetter og i dag mandag 30.12 kl 10.00 har det allerede ytterligere gått ned ca 5% på prisene fra fredagens stengning for Jan-Febr-Mars og første kvartal 2020. Det skyldes en bekreftet prognose på mildt vær og mye nedbør som holder seg utover hele januar. Vi ligger inne hele tiden for å se hvor det bunner ut og våre forvaltere er allerede på saken .