Strøm til halv pris, er ikke mulig. Men med Forvaltning henter du gevinster hele tiden.

https://norsk-sentrumsfordel.no/fjordkraft-spar-pa-strom/

Hvis noen kontakter deg og vil selge deg strøm som er fantastisk billig, så er det et med stor sannsynlighet et kortvarig ny kundetilbud og justeres ganske så snart opp til normalpris og litt til. For all del unngå å kjøpe strøm fra noen tilfeldige telefonselgere som ikke aner hva de selger utenom prisen.

Alle leverandører kjøper den samme strømmen på felles børs til akkurat lik pris, slik at når de selger den til deg så er spørsmålet om hva de legger inn av påslag og om det er seriøsitet bak selskapet.

Dagens strømbilde er svært positivt for forbruker, fordi de siste dagene har det tikket inn værprognoser som sier mildere og mer nedbør enn normalt, slik at selv en 4 ukers prognose fra SMHI sier mildt, mer vind enn normalt og mer nedbør enn normalt. Det betyr at prisene justerer nedover, noe de allerede har gjort et par dager nå. Alle deltagere i Europa som er notert har en nedgang allerede på systemprisene som er tosifret i prosent. Germany har f,eks, justert ned 20 % allerede.

Det er meldt opptil 12.7 twh nedbørenergi neste ti dager i Norden, mot normalt 7,6 twh. Vannmagasinene er litt lavere enn siste år, men det er ikke umulig at tas igjen med dagens prognoser.Systemprisen for lørdag er satt til 35 øre, men det er fordi det er helg og mindre forbruk. Spørsmålet er om nedgangen fortsetter til uken og hvor mye det blir. Dette er spennende og børsen er oppe hele dagen på laptopen og sjekkes fortløpende.

Det er notert et litt lavere forbruk i Norge på 19,143 mwh og de kalde dagene i forrige uke var det oppe i 22.000 mwt. Det importeres billig strøm fra Europa på grunn av vindkraften på 2.054 mwt. Da blir produksjonen på drøyt 17.000 mwt i Norge.

På det finansielle marked er det notert i dag en pris for januar til 41 øre, for februar til 42 øre og hele Q1/20 til 40.5 øre. Alle priser ekskl. mva, elavgifter og nettleie. Det er enda for høyt til å sikre inn til disse prisene, rett og slett fordi vi nå avventer og ser hvor mye prisene justeres nedover fordi/hvis markedet sier det skal det. Hvis værprognosene endrer seg fremover med mer kulde og mindre nedbør, er vi på hugget for å sikre inn til en hyggelig pris for januar og februar umiddelbart. Alle husker vinteren i fjor og alle anstrengelser gjøres for å hindre en ny slik vill prisgalopp.

Derfor er oppfordringen å melde seg inn i NSF Strømfond som formidler strøm fra Fjordkraft med en ordning som heter Forvaltningskraft. Det er ingen medlemsavgifter og det vi greier å hente inn av gevinst går til fratrekk på din faktura. Det betyr at proffe forvaltere henter inn gevinster til deg hele året på prisene og at vi kan sikre inn perioder til gunstig fastpris og deretter gå tilbake til spotpris.

Det er som før gjeldende for de som har gårder og eiendom i alle Norske sentrum,alle som driver næring med sine foretak og også alle private med tilknytning til alle Norske sentrum med sine private hus og hytter. Mange har spart kroner på avtalene som gjøres og ordningen har nå fungert i over 20 år, hvor vi enkelte år faktisk greier å gå under spotprisene.

Det er enkle innmeldingsblokker på https://norsk-sentrumsfordel.no/fjordkraft-spar-pa-strom/

Trykk send og Fjordkraft ordner resten. Gjør det med en gang og bli med alle Norske sentrums aktører for å spare kroner med fordel til deg.

 

Lars Iver

www.norsk-sentrumfordel.no